FREMTIDENS SÅMASKINE
Endnu mere kapacitet med 6m arbejdsbredde!
Læs vores katalog her   

   


Artikler om såmaskiner

Her kan du læse om VM såmaskiner til direkte såning. Nedenstående ses billeder og kontaktinformationer på forhandlere.

Artikkel om resultater ved registrering af arbejdsdybde
Videoklip fra landbrugsavisen.dk
Læs artiklen Udfordring for såmaskiner

Video præsentation af såning i samarbejde med OptiTill

Direkte såning i dårlig afgrøde med spredt gødning af dybstrøelse, Skovsgård Gods Langeland

   

   

Direkte såning i frøgræsmark på Fyn

   

Direkte såning Kysinggård ved Norsminde, Vårbyg med græsudlæg, direkte sået havre

   

Såning direkte efter plov i stiv jord på Skovsgård Gods Langeland

   

Såning i lerjord i Sdr. Jylland

   

   

Efterårssåning

   

   Multiva – Et kvalitetsmærke

Multiva landbrugsmaskiner er udviklet med henblik på at opnå en lang levetid, og for at give de bedst mulige redskaber med det højest mulige udbytte.

Multiva er også garant for innovation. Omhyggelige og krævende fremgangsmåder ved fremstilling af maskinerne kendetegner produkterne fra Multiva. Dette gælder hele vejen fra produktudviklingen, der fokuserer på problemløsning set fra landmandens synspunkt – til produktion, hvor kvalitet og opmærksomhed på detaljer altid er i højsædet – og tilbage til marken, hvor produkter fra Multiva opnår de bedst mulige resultater, selv under vanskelige arbejdsbetingelser.

Der lægges vægt på optimal ydelse og optimale arbejdsresutater i praksis, når Multiva tester sine produkter. Der er altid et agronomisk mål, når man arbejder med maskiner i marken. Viden om, hvordan man mest effektivt opnår dette mål, er noget Multiva er kendt for. Eksempler på dette er præcise og ensartede såbede, god jordstruktur og bibeholdelse af jordens dyrkningspotentiale.

I serien af redskaber fra Multiva ses kvaliteten også gennem produktets lange levetid og de mange tilfredse brugere – brugere, der er meget vigtige for os. For at støtte og bistå vores kunder tibyder vi omfattende service og hurtig levering af reservedele sammen med vores partnere.Se mere information på producentens hjemmeside www.multiva.infoOrla Nielsen - Tlf. 22 95 84 77 - on@agbconsult.com